Nainen istuu kauppakeskuksen edessä

EMPPA-työn keskustelut ja luennot

#EmppaKeskustelutuokio puhelimessa tai kasvokkain netissä

Jos et ole ikinä rohjennut hakea apua tai kertoa riippuvuuksiin tai mielen huoliin liittyvistä asioita kenenkään kanssa, on EMPPA-keskusteluapu hyvä paikka mistä aloittaa. Yhdessä EMPPA-työntekijän kanssa voidaan etsiä sopivia palveluita,  etsiä oman paikkakunnan palveluja ja saada rohkeutta avun hakemiseen. Keskustelu on ehdottoman luottamuksellista. Sähköpostisi ja/tai puhelinnumerosi hävitetään keskustelun päätteeksi.

Voit varata henkilökohtaista ja maksutonta keskusteluapua joko sähköpostilla emppa@sininauha.fi tai jättää tekstiviestin numeroon 044 722 94 29. Sinuun otetaan yhteyttä mahdollisimman pian arkisin ma-ke keskusteluajasta sopimiseksi. Ajan varanneelle soitetaan tai lähetetään etäkeskustelulinkki. Aikoja on tarjolla vaihtelevasti arkisin klo 8–17 välisenä aikana.

EMPPA-esittelyluennot ammattilaisille ja järjestöille

Vammaispalvelun työntekijät,  vammaisjärjestöt, päihde- ja mielenterveyspalveluja tarjoavat yksiköt tai sosiaali- ja terveydenhuollon oppilaitokset voivat tilata meiltä EMPPA- esittelyn tai aihealueisiin liittyvän tilausluennon esimerkiksi vammaisuuden kohtaaminen tai vammaisuus ja päihteet.

Nämä luennot ovat maksuttomia, mahdollisia matkakuluja voidaan periä. Luentomahdollisuus myös Teamsin tai Zoomin kautta (tilaaja lähettää linkin).

EMPPA-esittelyjä pitää Sininauhaliiton EMPPA-työntekijä Pirkko Justander. Esittelyt ja luennot ovat mahdollisia myös englanniksi.

Pirkko JustanderOta yhteyttä:

Pirkko Justander

Puh. 044 722 9429 (keskusteluvaraukset tekstiviestillä tai sähköpostilla).
emppa@sininauha.fi