Nainen istuu kauppakeskuksen edessä

EMPPA-työn keskustelut ja luennot

#EmppaKeskustelutuokio puhelimessa tai kasvokkain netissä

Jos et ole ikinä rohjennut hakea apua tai kertoa riippuvuuksiin tai mielen huoliin liittyvistä asioita kenenkään kanssa, on EMPPA-keskusteluapu hyvä paikka mistä aloittaa. Yhdessä EMPPA-työntekijän kanssa voidaan etsiä sopivia palveluita,  etsiä oman paikkakunnan palveluja ja saada rohkeutta avun hakemiseen. Keskustelu on ehdottoman luottamuksellista. Sähköpostisi ja/tai puhelinnumerosi hävitetään keskustelun päätteeksi.

Voit varata henkilökohtaista ja maksutonta keskusteluapua joko sähköpostilla emppa@sininauha.fi tai jättää tekstiviestin numeroon 044 722 94 29.

Tekstiviesteihin vastataan mahdollisimman pian ma-to. Sähköpostia luetaan ma. ti. ja to. keskusteluajan varaamiseksi. Ajan varanneelle soitetaan tai lähetetään etäkeskustelulinkki. Aikoja on tarjolla vaihtelevasti arkisin klo 8–17 välisenä aikana.

Aikoja on tarjolla vaihtelevasti arkisin klo 8–17 välisenä aikana.

EMPPA-esittelyluennot ammattilaisille ja järjestöille

Vammaispalvelun työntekijät,  vammaisjärjestöt, päihde- ja mielenterveyspalveluja tarjoavat yksiköt tai sosiaali- ja terveydenhuollon oppilaitokset voivat tilata meiltä EMPPA- esittelyn tai aihealueisiin liittyvän tilausluennon esimerkiksi vammaisuuden kohtaaminen tai vammaisuus ja päihteet.

Nämä luennot ovat maksuttomia, mahdollisia matkakuluja voidaan periä. Luentomahdollisuus myös Teamsin tai Zoomin kautta (tilaaja lähettää linkin).

EMPPA-esittelyjä pitää Sininauhaliiton EMPPA-työntekijä Pirkko Justander. Esittelyt ja luennot ovat mahdollisia myös englanniksi.

Pirkko JustanderOta yhteyttä:

Pirkko Justander

Puh. 044 722 9429 (keskusteluvaraukset tekstiviestillä tai sähköpostilla).
emppa@sininauha.fi