Woima-vertaisryhmä

Haluaisitko osallistua esteettömään mielenterveys- tai päihdeaiheiseen vertaisryhmään, Woima-ryhmään? Haluaisitko miettiä elämäntilannettasi ja tulevaisuuttasi ryhmässä ja yksilöllisen tuen avulla? Woima-vertaistukiryhmän esteettömyys tarkoittaa sitä, että voit käyttää liikkumisen ja kommunikoimisen tukena apuvälineitä, avustajaa tai tulkkia.

Woima on sinua varten, jos etsit apua päihde- tai mielenterveysongelmista selviytymiseen ja haluat parantaa hyvinvointiasi tai vähentää päihteiden käyttöä. Woima-ryhmässä voit keskustella luottamuksellisesti ihmisten kanssa, joilla on samankaltaisia kokemuksia. Ryhmän osallistujat etsivät yhdessä keinoja oman hyvinvoinnin parantamiseen. Woima tulee sanoista: Vertaisuus. Vastuu. Osallistuminen. Ideat. Mahdollisuudet. Asiantuntijuus.

Ensimmäinen pilottiryhmä on parhaillaan käynnissä. Koulutamme ohjaajia tulevia vertaisryhmiä varten. Uusia ryhmiä perustetaan kysynnän mukaan. Ota yhteyttä jos kiinnostuit asiasta! emppa(at)sininauhaliitto.fi

Tietoa esteettömistä AA-ryhmistä pääkaupunkiseudulla


Sivu päivitetty 28.12.2012
Sininauhaliitto

Sininauhaliitto on valtakunnallinen asiantuntija ja toimija päihteisiin sekä syrjäytymiseen liittyvissä kysymyksissä. Liitolla on 92 jäsenjärjestöä, jotka tekevät auttamistyötä kristillisen ihmiskäsityksen pohjalta.